#olentodistanut

Kun Twitterissä lähti käyntiin  kampanja rasismia vastaan, joutui se välittömästi trollauksen kohteeksi. Pahimman trollin heitti kuitenkin yllättäen Rosa Meriläinen kommentillaan twiittaukseen: 

" rasismia homoyhteisössä, erityisesti parisuhdetta etsiessä. Aivan liian monet valkoiset miehet kirjoittavat deittiprofiileissaan ”ei mustia, ei currya (intialaista), ei riisiä (itäaasialaiset).” Tämä on absoluuttisesti kuvottavaa, joka saa minut voimaan pahoin."

Johon Rosa vastasi: 

"Tunnen monia sinkkunaisia, jotka eivät pidä itseään rasisteina, mutta tinderissä valitsevat vain valkoisia."

Oletin aluksi että tämähän on huumoria, mutta ilmeisesti ei. Eikö tässä ole jo aikamoinen ristiriita rasismin vastustuksen sekä feminismin kanssa? eräskin kommentoija:
 

" feministisen hulluuden, jossa se kenen kanssa haluaa harrastaa irtosuhteita ei ole enää naisoletetun henkilön itsensä päätettävissä."

Tuon logiikan myötä todellakin miehillä saati naisilla ei saisi olla omaa päätösvaltaa siihen, kenen kanssa haluaa tinderistä tavata ja ehkä vähän irroitella? 

Olen perin hämmentynyt. Valaiskaa toki ns. suvaitsevaiset ja feministit että missä nyt mennään?

https://twitter.com/RosaMerilainen/status/975388997156593664

JukkaLaulajainen
Kouvola

Tietotekniikan insinööri, maailman politiikan seuraaja, rationaalinen ajattelija ja tulevaisuuden näkymien pohdiskelija mennyttä peilaamalla.
Agnostikko, introvertti ja jonkin sortin erakko
"Tunteille on paikkansa. Parisuhde"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu