Pohdintoja rajan pinnasta Pohdintoja nykysuomesta ja maailmanmenosta

Transage ihmiset

Kun näistä trassukupuoli asioista on kiistelty että onko useampia eri sukupuolia ja miten sukupuoli määritellään, on sanottu että se millaiseksi ihminen oman sukupuolensa kokee, olen kommentoinut asiaa että eikö muutkin ulkoiset asiat ja elämään liittyvät asiat, kuten ikääntyminen tai henkilön persoona, pitäisi voida määritellä samalla tavalla ihmisen henkilökohtaisen uskomuksen perusteella, riippumatta fyysisen todellisuuden realiteeteista. ts.

"Tunnen olevani nainen" -> ok -> korjataan sukupuoli leikkaamalla
"Tunnen itseni 65-vuotiaaksi" -> ok -> Eläkkeelle

sattuipahan juttu silmään:

http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/art-2000005071373.html

 

Eli pitäisikö ihmisten käydä aika-ajoin "ikätutkimuksissa" jolloin voitaisiin päivittää ihmisen oikea biologinen ikä, esim. papereihin.

Iän uudelleen määrittelylle olisi fysikaaliset tieteelliset todisteet. Sukupuolen uudelleen määrittelyä ei voi fyysisillä tai tieteellisillä kokeilla todentaa ja se perustuu abstraktiin kyseisen ihmisen ajatukseen jonka tämä pystyy "myymään" psykologille.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Eläkkeelle pääsee jo nyt varsin nuorena "ikätutkimusten" perusteella ja vastaavasti sukupuolenkorjausprosessiin pääsee, kun hoidolliset kriteerit täyttyvät.

http://www.findikaattori.fi/fi/76

http://www.hus.fi/sairaanhoito/sairaalat/meilahden...

Ja kyllä, jos esimerkiksi 85-kalenterivuoden ikäinen henkilö tuntee olevansa 4-vuotias ja käyttäytyy vastaavan ikäisen tyylin uhmakkaasti, niin hänelle määrätään oma huoltaja (edunvalvoja)...

Toimituksen poiminnat