Pohdintoja rajan pinnasta Pohdintoja nykysuomesta ja maailmanmenosta

Vasteeni Sini Lappalaiselle

Siniltä tuli kovaa tekstiä
http://suburbian.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192123-ps-ja-aarijarjestot

Koska kommentointi ei ollut ainakaan minun osaltani sallittua. vastaan erillisellä kirjoituksella.

 

- En ole nimimerkki vaan olen omalla nimelläni täällä.

- En ole "hommafoorumilainen", en ole juuri ko sivuilla käynyt, ja kuulinkin niistä vasta kun rupesin viimevuoden loppupuolella lueskelemaan US:n blogeja.

- En kuulu mihinkään muuhunkaan ryhmittymään, en ole edes poliittisesti aktiivi, poislukien äänestys, tosin sekin on aika haastavaa koska suomen poliittinen kenttä on mätä ja suurimman näkyvyyden saavat ehdokkaat jotka ovat sotkeutuneet erilaisiin verkkostoihin tukea saadakseen. Eivätkä nämä unohda velkojaan.

- Kommentoin aiheisiin jotka minua kiinnostavat, kyllä, maahanmuutto on yksi niistä. Länsimainen kulttuuri kun tulee näivettymään ja sekoittumaan muihin kulttuureihin tänä globalisaation aikana.

 

Kysyisin sinulta pari asiaa:

- "Alkusysäyksen terävyyteeni antoi Reijo Tossavainen bannaamalla minut blogistaan. " Loukkaannuitko siitä että väheksymäsi ihminen ei halunnut kuulla mielipiteitäsi?  "Hell hath no fury like a woman scorned"

- Alennutko samanlaiseksi kuin hän ettei sinun tarvitse lukea omista mielipiteistäsi eroavia näkemyksiä omassa blogissasi? Tiedän ja ymmärrän että trolleja US:ssa on mutta valinta on sinun.

- Älä unohda että asioiden tulisi riidellä, ei ihmisten. 


Teidän ,

Jukka Laulajainen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Reijo Tossavainen

Sini Lappalainen on bannannut allekirjoittaneen, koska minulla kuten muillakin perussuomalaisilla on hänen mielestä vääriä mielipiteitä.

Nyt esitän tällä palsalla hänelle kiitokset, sillä hän on linkittänyt bloginsa loppuun allekirjoittaneen blogeja. Näin Lappalainen edesauttaa perussuomalaisuuden levittämisessä, yhä useammat ovat kiinnostuneita mielipiteistämme ja näin yhä useampi saa oikeaa tietoa.

Toki Sini Lappalainen ei ole ainoa. Yhdessä Härkösten ym. kanssa he muodostavat perussuomalaisten kannalta hyödyllisen trollijoukon. Kiitoksia, ja toivottavasti jaksatte jatkossakin yhtä innokkaasti.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Siis Reijo Tossavainen valehtetelet päin naamaa että MINÄ olisin bannannut sinut! Tietysti minun tasapuolisuuden nimessä olisi pitänyt näin tehdä mutta kerran huomautin että ei ole kohteliasta tulla kommentoimaan sellaiseen blogiin jonka blogisti on omassa blogissa bannassa.
Seuraavaksi minä vapautankin Jukka Laulajaisen myös siitä syystä että hän noin hienosti esittäytyi.

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

"Seuraavaksi minä vapautankin....."

Miten jaloa?

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #7

Antti, Tossavainen puhuu "perussuomalaisuudesta" Me kun olemme tunteneet toisemme kohtuullisen pitkään niin uskallanpa kysäistä, että mitä se "perussuomalaisuus" oikein sinun mielestäsi on? Itse en oikein tolkkua siihen saa vaikka erilaisia ps-ohjelmia olenkin lukenut. Itse pidän vaarallisena sellaista kehitystä, jolla persut hakevat puolueelleen kannatusta asettamalla maahanmuuttajat, tarkennettuna kiintiöpakolaiset, jotka kiistatta kuuluvat maamme huono-osaisiin vastakkain kantasuomalaisten huono-osaisten ihmisten kanssa, ikäänkuin näiden ihmisryhmien auttaminen parempaan elämään edellyttäisi jommankumman ryhmän jättämistä auttamisesta pois. Tämä on vaan yksi esimerkki monista syistä, miksi en koskaan voisi persuja äänestää

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi Vastaus kommenttiin #11

Arto, Periaatteessa Perusuomalaisuus sijoittunee jonnekkin SDP ja Keskustan väliin. Toki "kasvukivut" aiheuttavat sen, että rönsyjä löytyy. Niitä on kyllä aikalailla saatu karsittua, varsinkin kunnallispolitiikassa. Samaten puolueohjelman joitain kohtia on tarkistettu ja varmaan tarkistetaan tarvittaessa.

Huono-osainen kantasuomlainen versus vielä huono-osaisempi maahanmuuttaja. No on aivan kuten sanot. Ne eivät ole toisiaan poisulkevia. Olen aika usein maininnut, että kyse on kantokyvystä. Onko meillä varaa ottaa lisää työttömiä tällä hetkellä. Varsinkin kun työttömien pakolaisten ongelmat ovat ihan oikeita ja todellisia asioita. Ruåtti lienee siitä lähin esimerkkimaa.

PS on loppujen lopuksi aika maltillinen näissä kysymyksissä. Useimmat:). Somalithan tässä liiankin kanssa ovat tapetilla ja nyt tulee Syyrian porukkaa. EU:ssa ollaan ja ainakin itse katsoisin tiettyjen jäsenmaiden ottavan homman tosissaan, jotta näitä kiintiöitä voitaisiin jakaa useamman kesken. Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa jne. ei pakolaisongelmia juuri ole. Mistäköhän johtuu?

Mauri Skön

Ei Sini silti Siikalaa korvaa.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Ei edes härkösläisillä vahvistettuna. Siikala provosoi, nämä em. ovat tosissaan..se siinä niin säälittävää onkin.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllähän Sini yhdessä Härkösten kanssa pitävät huolen Pekka Siikalan perinnöstä.

Kuitenkin puolueessa vaaditaan ehdotontakuuliaisuutta puolueen johdon päätöksiä kohtaan, tosin sitä ei ole sääntöihin kirjoitettu laissa johtuvistasyistä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jukka kiitos huomiosta ja vastineesta. Nyt voit jatkaa keskustelua myös minun blogissani.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Minä olen koittanut herätellä muita lukemaan ajatuksella blogiini:

http://topira.puheenvuoro.uusisuomi.fi/191955-uude...

Lainaukseni sieltä toisesta kommentistani:

"Sen olen huomannut eräässä blogissa, jossa tein vaivalla pitkän litanian linkkeineen ja sitten paukahtikin esille ennakkotarkastus. Sitä kirjoitusta ei ikinä julkaistukaan.

Voi arvata miltä minusta tuntuu kuten voin lainata netissä kiertelevää hyvää lausetta: Pientä oravaa veetuttaa paljon kun on etuhammas poikki ja käpy jäässä taikka, että kiukuttaa paljon ettei veri enää kierrä. Siksi nykyään katson tarkkaan, että onko kirjoittamisen arvoinen ja todettuani esimodauksen olevan käytössä, niin en kirjoita turhaan.

Niitä on ollut monia, niin jokaista blogia erikseen olisi pitänyt kirjoittaa omat blogit jokaisille erikseen. Mutta ketä erikseen kirjoitetut blogit enää ketään palvelee kuin niitä loukkaantujia? Yhdistystoiminnassa puheenjohtajana olen vastaanottanut kritiikkejä ja käsitellyt niitä hyvin kuin pystyin.

Näissä hommissa täytyy olla paksu norsunnahka eikä olla herkkähipiäinen. Herkkähipiäinen on heikkous."

Pahin asia tässä on, että bannaamisten ja kommenttien estämisten yleistyttyä, alkaa erillisten blogien kasvu ja lopulta tämä US:n blogialusta muuttuu lukukelvottomaksi.

anita frisk

Vaikka olenkin lukenut tuon Lappalaisen kommentteja, vasta tänään blogistaan huomasin että hän käyttää itsestään määritelmää "sitotumaton". Melko huvittavaa henkilöltä, joka on noinkin sitoutunut jankkaamaan vain niitä paria asiaa: pakkoruotsi on ihanaa ja maahanmuutto vielä ihanampaa. Sitoutumatonhan tarkoittaa jotain muutakin kuin sitoutumattomuutta johonkin puolueeseen.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Mitä se tarkoittaa? Että ei ole mistään mitään mieltä?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kaikki ovat sitoutuneita arvoihinsa. Esim keskustelupalstalla arvostan että on vastavuoroisuutta.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Peipponen ja muilekkin, puhun omasta kokemuksestani, ihmiset jotka toimivat politiikassa osaavat pääsääntöisesti erottaa asiat sekoittamatta ihmissuhteitia Teille neuvoksi, jotka kritisoitte politiikka ja politiikkoja menkää mukaan, varsinkin kunnallispolitiikkaan, huomaatte nopeasti, uskallan väittää kokemuksellani, he ovat ihmisiä, pääsääntöisesti omansa alan eliittiä, pyytentöä työtä tekeiviä, asiaansa uskovia aivan tavallisia kansalaisia.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

erinäköisissä tsäteissä, irceissä yms ympäristöissä pyörineenä huomaan myös US:een syntyneen klikkejä jotka tuntuvat pitävän sivustoa "Meidän juttuna" sitten vielä näissä on niitä kolikon vastapuolia jotka asioista kiistelevät.

Tero Leppä

Havaitsin saman asian, on ikäänkuin häijysti kirjoitteleva pienisieluinen klikki Joka saa kiksit peukuttamalla toisiaan ja kilpailemalla keskenään keneltä irtoaa tylyin kommentti persuista.

Eri asia on sitten tuleeko trolleja ruokkia.

Minun äänestyspäätökseeni nuo ovat kuitenkin toden totta vaikuttaneet!

Nimittäin liikuin jossain piraattipuolue muutos persut-maastossa tai joku muu protestiääni ja tulin siihen tulokseen että kun tuommoinen ryhmä palstojen sanaseppoja on kokoontunut joukkoruoskintaan niin tottakai äänestän perussuomalaisia.

Eli huomenna kipaisen ennakkoäänestämään persuja ja otan kuvan äänestyslipusta hyvällä numerolla sekä pistän kuvan jakoon facebookiin ja kas - vihatrollit ovat hävinneet.

Tee sinä samoin.

Toimituksen poiminnat